John Hilvers

Misschien ken je het wel. Opzoek naar geluk in het leven, streven naar een goede baan, een gezin, leuke en gezellige vrienden. Kortom huisje, boompje, beestje. Je bent altijd opzoek naar meer of iets nieuws. Het is eventjes leuk en dan wordt het weer gewoon.

Lees meer

Marcel Kuckelkorn

Passie voor het evangelie van Jezus,

Van huis uit ben ik opgevoed met normen en waarden zoals velen van ons.

Gedurende 40 jaar heb ik getracht binnen mijn ‘wereld’ deze normen en waarden te hanteren. Na vele ups en downs in mijn leven merkte ik echter de leegte die deze wereld met zich meebracht. De ellende die er is, de vele oorlogen en de ziekte. Maar ook dat er constant iets van mij verwacht werd. Presteren en nog eens presteren anders tel je bijna niet mee in onze samenleving, wie ben jij echt?

Lees meer

Martin van der Vinne

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sake-Christiaan Stelpstra

Wij hebben goed nieuws te vertellen, jij bent een geliefd kind van God.

Dankzij Jezus mag ik iedere dag weer opstaan en in Zijn licht wandelen. Een gezegend leven heb ik achter de rug en een prachtige toekomst voor me. Niet altijd is het geweest dat ik zo in het leven stond maar de Heilig Geest heeft mijn leven veranderd en dat wil hij ook met jou leven doen!