John Hilvers

Misschien ken je het wel. Opzoek naar geluk in het leven, streven naar een goede baan, een gezin, leuke en gezellige vrienden. Kortom huisje, boompje, beestje. Je bent altijd opzoek naar meer of iets nieuws. Het is eventjes leuk en dan wordt het weer gewoon.

Bij mij werkte het niet. Er kwamen tegenslagen in mijn leven die ik niet in de hand had en waar ik ook niets aan kon doen. Teleurstellingen, tegenslagen, verdriet, gemis. Oftewel, een leegte. Het komt in ieder zijn leven voor.

Ik kon de leegte geen plek geven in mijn leven. Het keerpunt in mijn leven kwam door de genade van God. Wat ik heb meegemaakt noem ik ook wel een genadeklap. Hoe God in een mensenleven kan ingrijpen, heel hard kan ingrijpen is onvoorstelbaar. Mijn leven stond even stil. Maar ik kreeg rust en de leegte is opgevuld. De liefde en genade van God heeft mij te pakken.

Dit is wat Hij voor mij deed. Ik dwaalde rond als een verloren schaap, maar ik heb de Herder nu gevonden. Ik ben veilig in zijn kudde. Ik voel innerlijke liefde van God door Jezus. Hij wil dit ook aan jou geven. Dat heeft Hij zelfs beloofd. Zoek en je zult vinden. Hij klopt aan jouw deur maar jij moet opendoen.

Ik gun iedereen de liefde van God. Ik wil daarom uit liefde mensen in contact brengen met Jezus.